Kozijnen

Bent u op zoek naar mooie kozijnen voor uw woning of kantoorpand? Dan bent u bij Green-Line B.V. in Nijverdal aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van een goed advies en kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit. Altijd passend bij uw wensen. Kozijnen wordt steeds meer gebruikt in de bouw van huizen en bedrijfspanden. Wij leveren kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien op maat, van de hoogste kwaliteit kunststof. Onze kozijnen zijn standaard voorzien van staalversterking in alle profielen en HR++ glas. Roeden en HR+++ glas zijn hierin ook mogelijk. De draai/kiepramen hebben een zomer en winter (ventilatie) stand. Een Green-Line kozijn past altijd bij uw woning. Alle kunststofkozijnen maken wij namelijk op maat in eigen beheer. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd de kleur kiezen die u graag wilt. Onze mensen komen bij u thuis om de persoonlijke situatie te bekijken. Zo komen wij altijd met een passende oplossing voor uw situatie. Alle onderdelen worden vervolgens overzichtelijk vermeld in de offerte, zodat u direct inzichtelijk heeft wat de mogelijke kosten zijn. Geen poespas dus. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van kozijnen? Neem contact met ons op.

Kozijnen op maat via Green-Line B.V. in Nijverdal

Green-Line kozijnen zijn zowel leverbaar met een verdiept en/of vlakprofiel. Mogelijk in verschillende oppervlakte behandelingen zoals: standaard wit 9016 en creme 9001, renolit folie in diverse kleuren zowel glad of houtnerf, realwood en acrylcolor. Dat geeft de natuurlijke uitstraling van hout maar met de voordelen van kunststof.
Naast kunststof kozijnen maakt Green-Line B.V. ook kunststof deuren op maat. Wij kunnen uw kunststof deuren volledig naar wens ontwerpen en laten vervaardigen. Al onze deuren zijn standaard voorzien van een 5-puntssluiting en IsoStone onderdorpels gemaakt van een met glasvezel versterkt kunststof. Belangrijke voordelen zijn de enorme sterkte, breukvastheid en gunstige isolatiewaarde.
Bij Green-Line maken we kunststof terrasdeuren geheel op maat en in eigen beheer. De terrasdeuren geven u onbelemmerd uitzicht op uw tuin en terras en is makkelijk open en dicht te doen. Doordat wij onze kunststof hefschuifpuien op maat maken kunt u tevens kiezen voor extra opties zoals een ventilatierooster in de hefschuifpui en plissé hordeuren.
Al onze kozijnen leveren wij voor nieuwbouw als renovatie.

Waarom u kiest voor Green-Line B.V.

Green-Line B.V. in Nijverdal is uw betrouwbare partner voor uw kozijnen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Uitsluitend gebruik A-merken.
  • Jarenlange garantie.
  • Ruim 25 jaar ervaring.
  • Werkzaam in de hele regio.

Uw kozijnen regelt u via de specialist

Bent u dus op zoek naar kozijnen voor uw huis of kantoor? Dan bent u bij Green-Line B.V. dus aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in kunststof kozijnen, nieuw- en verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Onze mensen pakken ieder bouwproject vakkundig op. U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Wij doen wat we beloven. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw kozijnen contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?