Dakkapellen

Green-Line B.V. is specialist op het gebied van kunststof dakkappellen. Wij maken al onze dakkapellen op maat en kunnen u zo altijd voorzien van een passende dakkapel voor uw woning. Daarnaast plaatsen wij uw dakkapel in eigen beheer en zorgen wij ervoor dat uw dakkapel binnen 1 dag geplaatst wordt.

Dakkapellen op maat
Met een dakkapel creëert u meer leefruimte en zorgt u voor meer lichtinval. Omdat wij de dakkapellen op maat produceren en monteren, zijn er legio mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan standaardmaten en meten uw dakkapel vakkundig in.

Afwerking van dakkapellen
Bij een dakkapel met een plat dakvlak dekken wij af met EPDM dakrubber, dit zorgt voor een tweemaal langere levensduur ten opzichte van het traditionele dakleer (bitumen). Voor de buitenzijde hebben wij de keuze uit kunstofgevel- en boeibekleding Keralit of gelijkwaardig of Trespa panelen. Desgewenst geïntegreerde zonwering mogelijk in de boeien en/of overstekken.

Schuine-dakkapel-te-Markelo

Wilt u meer informatie hebben over onze dakkapellen?

Heeft u vragen of wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom aan de Transportweg 8, 7442 CT te Nijverdal. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. Stuur hiervoor een e-mail  naar info@greenlinekozijnen.nl of bel ons op 0548 – 541 919. Wij helpen u graag! Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.