Gevelbekleding

Gevelbekleding beschermt en verfraait uw woning. Bij Green-Line B.V. specialiseren wij ons in het leveren en plaatsen van kunststof gevelbekleding met de uitstraling van hout. Wij leveren een ruim assortiment kunststof gevelbekleding van hoge kwaliteit, dit onder andere van het merk Keralit. De kunststof gevelbekleding van Keralit is niet van echt hout te onderscheiden en kan zowel gebruikt worden bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. De kunststof gevelbekleding van Keralit is onderhoudsarm, Uv-bestendig, kleurvast en in diverse RAL kleuren leverbaar.

Verschillende soorten gevelbekleding

Voor de bekleding van de gevel heeft u keuze uit diverse mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor potdeksel gevelbekleding, kunststof gevelbekleding met werkende maat 190 mm en 143 mm.

Previous slide
Next slide

Potdeksel gevelbekleding is uitermate geschikt wanneer u houdt van een klassieke en eigentijdse uitstraling. Bij het potdekselen lijkt het alsof het bovenliggende paneel over het onderliggende panneel wordt geplaatst. Dit zorgt voor een optimale afwatering en een mooie en strakke uitstraling.

Kunststof gevelbekleding met een brede sponning met een werkende maat van 143 mm kan nagenoeg overal worden toegepast. Smalle sponning met een werkende maat 190 mm wordt voornamelijk gebruikt bij moderne toepassingen en grote oppervlakten. 

Gevel- en dakrandpanelen
Naast het gebruik van gevelbekleding werkt u uw woning pas echt goed en netjes af met kunststof dakrandpanelen. Dakranden, windveren, boeidelen, dakkapellen zijn met deze panelen perfect afgewerkt. Dit geeft uw woning een natuurlijke uitstraling met alle voordelen van kunststof gevelbekleding. Door een goed doordacht concept zijn naden, schroef en boorgaten niet meer zichtbaar en ziet uw woning er keurig afgewerkt uit! Daarnaast is het bekleden van uw boeien en overstekken ook mogelijk met op maat gemaakt zetwerk. In diverse kleuren mogelijk.

Meer weten over gevelbekleding? kom kijken in onze showroom!

Heeft u vragen of wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom aan de Transportweg 8, 7442 CT te Nijverdal. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. Stuur hiervoor een e-mail  naar info@greenlinekozijnen.nl of bel ons op 0548 – 541 919. Wij helpen u graag! Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.