Toebehoren/accesoires

Green-Line B.V. is specialist in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen en de nieuw- en verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand. Daarnaast voorzien wij u ook graag van toebehoren en accessoires die uw woning of bedrijfspand echt afmaken. Denk hierbij aan de juiste zonwering en raamdecoratie, maar ook aan vensterbanken of dakramen op maat. Wij voorzien u graag van een advies dat past bij uw situatie.

Zonwering en horren
Green-Line heeft een uitgebreid assortiment aan zonwering en (plissé)horren. Of u nu kiest voor screens, rolluiken of horren, alle typen zonwering en hordeuren kunnen uitstekend toegepast worden in combinatie met onze kunststof kozijnen. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Screens
Screens zijn een praktische en effectieve vorm van zonwering die ervoor zorgen dat de temperatuur in uw woning aangenaam blijft. Door middel van screens houdt u tot wel 80% van de warmte van de zon buitenshuis. Onze screens zijn van het type rits screens. Dit houdt in dat het doek met een ritssluiting aan de geleiders is verbonden en daardoor wind bestendig en beter zonwerend is. Wanneer u geïnteresseerd bent in screens adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u onder andere denken aan de keuzes die gemaakt kunnen worden op het gebied van de onderstaande opties.

  • Electrische aandrijving (hand of afstandsbediening)
  • Kleur
  • Lichtdoorlatendheid
  • UV-bestendigheid
screens
rolluiken greenline nijverdal

Rolluiken
Rolluiken hebben enorm veel voordelen en kunnen uw wooncomfort zeer verhogen. Allereerst zijn rolluiken een goede vorm van zonwering. Wanneer de lamellen omlaag zijn zorgt dit ervoor dat er geen zon in uw woning naar binnen kan schijnen. Daarnaast hebben rolluiken ook een isolerende en geluidswerende werking en zorgen ze ervoor dat uw woning minder inbraakgevoelig is. Green-Line B.V. is leverancier van A-merk rolluiken, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

overige accesoires

Naast rolluiken en screens kunnen wij u ook voorzien van advies op het gebied van horren, raamdecoratie, vensterbanken en dakramen.

Vorige slide
Volgende slide

Meer informatie? Kom vrijblijvend langs voor een afspraak!

Heeft u vragen of wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom aan de Transportweg 8, 7442 CT te Nijverdal. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. Stuur hiervoor een e-mail  naar info@greenlinekozijnen.nl of bel ons op 0548 – 541 919. Wij helpen u graag! Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.