Nieuw- en verbouw

Kleine aanbouwen, overkappingen, erkers of serres?

Green-Line B.V. is gespecialiseerd in nieuw- en verbouw en renovaties voor zowel woningen als bedrijfspanden. Of het nu gaat om het bouwen van een garage, aanbouw, dak of tuinhuis. Met onze specialistische kennis staan wij voor u klaar.

Maatwerk = vakwerk
Elk project is voor ons uniek. Wij leveren uitsluitend maatwerk, met veel toewijding gemaakt door onze eigen vakmensen. Daar ligt onze kracht. Wij kijken er naar uit om u te voorzien van een goed advies, dit doen we altijd in een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen bespreken. Vervolgens maken wij een prijsopgave en een globaal plan op maat, uiteraard nemen wij dit met u door. Wanneer u ons plan ziet zitten gaan we graag voor u aan de slag met een team van onze eigen vakmensen. Onder aan deze pagina ziet u enkele van onze projecten.

Onder het genot van een bakje koffie wat meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom aan de Transportweg 8, 7442 CT te Nijverdal. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. Stuur hiervoor een e-mail  naar info@greenlinekozijnen.nl of bel ons op 0548 – 541 919. Wij helpen u graag! Naast onze reguliere openingstijden is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk.