Kozijnen

Kunststof kozijnen wordt steeds meer gebruikt in de bouw van woningen en bedrijfspanden. Zoekt u kunststof oplossingen van hoogwaardige kwaliteit, perfect passend bij uw woning en helemaal naar uw wens?  Green-Line levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien op maat, van de hoogste kwaliteit kunststof.

Green-Line Kunststof kozijnen op maat

Zoekt u kozijnen van hoogwaardige kwaliteit, perfect passend bij uw woning en helemaal naar uw wens?

Green-Line kozijnen zijn zowel leverbaar met een verdiept en/of platprofiel. Mogelijk in verschillende oppervlakte behandelingen zoals: standaard wit 9016 en creme 9001, renolit folie in diverse kleuren zowel glad of houtnerf, realwood en acrylcolor. Zie ook https://www.gealan.de/nl/producten/oplossingen/oppervlakteafwerkingen. Dat geeft de natuurlijke uitstraling van hout maar met de voordelen van kunststof.

Onze kozijnen zijn standaard voorzien van staalversterking in alle profielen en H++ glas. Roeden zijn hierin ook mogelijk. De draai/kiepramen hebben een zomer en winter (ventilatie) stand. Een Green-Line kozijn past altijd bij uw woning, alle kunststofkozijnen maken wij namelijk op maat in eigen beheer, zo kunt u bijvoorbeeld altijd de kleur kiezen die u graag wilt.

Green-Line Kunststof deuren op maat gemaakt

Naast kunststof kozijnen maakt Green-Line ook kunststof deuren op maat. Bij Green-Line kunt u kunststof deuren volledig naar wens ontwerpen en laten vervaardigen. Al onze deuren zijn standaard voorzien van een 5-puntssluiting en IsoStone onderdorpels gemaakt van een met glasvezel versterkt kunststof. Belangrijke voordelen zijn de enorme sterkte, breukvastheid en gunstige isolatiewaarde.

Extra mogelijkheden bij kunststof deuren van Green-Line: 

 • Ingebouwde brievenbus
 • Zijlicht en/of bovenlicht
 • Naar binnen of naar buiten draaiend
 • Plissé hordeuren
 • Gelijksluitende cilinders/knopcilinder
 • Sierpanelen (vraag naar de mogelijkheden)


Sierbeslag voor kunststof deuren
Een kunststof deur is pas compleet met bijpassend sierbeslag zoals een duwer of een deurkruk. U heeft bij Green-Line dan ook keuze uit een ruim en gevarieerd assortiment sierbeslag.

Klik HIER voor een overzicht van de verschillende soorten deuren.

Kunststof terrasdeuren: voor optimaal genot van tuin en terras

Optimaal genieten van uw tuin en terras? Bij  terrasdeuren kunt u onderscheid maken in tuindeuren en hefschuifpuien. Een kunststof terrasdeur zorgt voor een ideale verbinding tussen uw tuin en terras. 

Bij Green-Line maken we kunststof terrasdeuren geheel op maat en in eigen beheer.  De terrasdeuren geven u onbelemmerd uitzicht op uw tuin en terras en is makkelijk open en dicht te doen. 

Doordat wij onze kunststof schuifpuien op maat maken kunt u tevens kiezen voor extra opties zoals een ventilatierooster in de schuifpui , plissé hordeuren etc.

Green Line verwerkt Gealan profielen. Gealan is marktleider op het gebied van innovatie van kunststof kozijn profiel systemen.

Voor meer informatie bekijk onderstaande links:

Voordelen kunststof

  Onderhoudsarm
  Duurzaam
  10 jaar fabrieksgarantie
  Hoogst mogelijke isolatiewaarde
  Sterk inbraakwerend
  Politiekeurmerk **
  Niet onderhevig aan weersinvloeden
  Schilderen is niet meer nodig
  Gegarandeerde kleurechtheid

Previous
Next

Voordelen kunststof

  Onderhoudsarm
  Duurzaam
  10 jaar fabrieksgarantie
  Hoogst mogelijke isolatiewaarde
  Sterk inbraakwerend
  Brandvertragend
  Niet onderhevig aan weersinvloeden
  Schilderen is niet meer nodig
  Gegarandeerde kleurechtheid

Previous
Next

Meer weten over kunststof kozijnen? kom kijken in onze showroom!

Onderhoud

Onderhoud kunststof kozijnen

Met goed en regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw kunststof kozijnen. Op deze manier blijven uw kozijnen er mooi en verzorgd uitzien.

 • Het schoonmaken van de kunststof kozijnen is eenvoudig. U kunt uw kozijnen gewoon wassen met een zachte vochtige spons/doek of zeem.
 • Als schoonmaakmiddel gebruikt u een niet-schurend huishoudelijk middel.
 • Reinig uw kozijnen nooit droog, dit om krassen of schrammen op het oppervlak te voorkomen.
 • Reinig uw kozijnen nooit met schuurmiddelen en agressieve stoffen of aromatische oplosmiddelen zoals wasbenzine, aceton, terpentine, petroleum, bleekmiddel enz.
 • Voor hardnekkig vuil dat u niet met water en zeep weg krijgt heeft Green-Line een speciaal universeel reinigingsmiddel.

Onderhoud van hang- en sluitwerk

Uw kunststof ramen en deuren van Green-Line zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit hang- en sluitwerk. Dit zorgt voor een uitstekend bedieningscomfort.

Om te zorgen dat uw ramen en deuren goed blijven functioneren, is regelmatig onderhoud aan het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren belangrijk.  Hierdoor zal het optimaal blijven functioneren en wordt slijtage tot een minimum beperkt.

Wij raden u aan het hang- en sluitwerk elk jaar te laten controleren. Wanneer u dit onderhoud niet zelf wilt doen, komt Green-Line graag bij u thuis om dit te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een onderhoudscontract. Dit kan door een mail te sturen naar: 

 info@greenlinekozijnen.nl