Kozijnen

Kunststof kozijnen wordt steeds meer gebruikt in de bouw van woningen en bedrijfspanden. Zoekt u kunststof oplossingen van hoogwaardige kwaliteit, perfect passend bij uw woning en helemaal naar uw wens?  Green-Line levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien op maat, van de hoogste kwaliteit kunststof.

Green Line verwerkt Gealan profielen. Gealan is marktleider op het gebied van innovatie van kunststof kozijn profiel systemen.

Voor meer informatie bekijk onderstaande links:

Voordelen kunststof

  Onderhoudsarm
  Duurzaam
  10 jaar fabrieksgarantie
  Hoogst mogelijke isolatiewaarde
  Sterk inbraakwerend
  Politiekeurmerk **
  Niet onderhevig aan weersinvloeden
  Schilderen is niet meer nodig
  Gegarandeerde kleurechtheid

Vorige slide
Volgende slide

Voordelen kunststof

  Onderhoudsarm
  Duurzaam
  10 jaar fabrieksgarantie
  Hoogst mogelijke isolatiewaarde
  Sterk inbraakwerend
  Brandvertragend
  Niet onderhevig aan weersinvloeden
  Schilderen is niet meer nodig
  Gegarandeerde kleurechtheid

Vorige slide
Volgende slide

Meer weten over kunststof kozijnen? kom kijken in onze showroom!

Onderhoud

Onderhoud kunststof kozijnen

Met goed en regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw kunststof kozijnen. Op deze manier blijven uw kozijnen er mooi en verzorgd uitzien.

  • Het schoonmaken van de kunststof kozijnen is eenvoudig. U kunt uw kozijnen gewoon wassen met een zachte vochtige spons/doek of zeem.
  • Als schoonmaakmiddel gebruikt u een niet-schurend huishoudelijk middel.
  • Reinig uw kozijnen nooit droog, dit om krassen of schrammen op het oppervlak te voorkomen.
  • Reinig uw kozijnen nooit met schuurmiddelen en agressieve stoffen of aromatische oplosmiddelen zoals wasbenzine, aceton, terpentine, petroleum, bleekmiddel enz.
  • Voor hardnekkig vuil dat u niet met water en zeep weg krijgt heeft Green-Line een speciaal universeel reinigingsmiddel.

Onderhoud van hang- en sluitwerk

Uw kunststof ramen en deuren van Green-Line zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit hang- en sluitwerk. Dit zorgt voor een uitstekend bedieningscomfort.

Om te zorgen dat uw ramen en deuren goed blijven functioneren, is regelmatig onderhoud aan het hang- en sluitwerk van uw ramen en deuren belangrijk.  Hierdoor zal het optimaal blijven functioneren en wordt slijtage tot een minimum beperkt.

Wij raden u aan het hang- en sluitwerk elk jaar te laten controleren. Wanneer u dit onderhoud niet zelf wilt doen, komt Green-Line graag bij u thuis om dit te verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een onderhoudscontract. Dit kan door een mail te sturen naar: 

 info@greenlinekozijnen.nl