Keralit

Bent u op zoek naar Keralit gevelbekleding voor uw woning of kantoorpand? Dan bent u bij Green- Line B.V. aan het juiste adres. Ons bedrijf in Nijverdal is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof gevelbekleding van hoge kwaliteit. Daarom werken wij onder meer met Keralit. Met dit merk zorgt u goed voor uw woning én voor uzelf. Want dit materiaal zorgt voor een goede bescherming en is mooi en sterk. Zo hoeft u nooit meer te schilderen. Uw huis of bedrijfspand krijgt een mooie afwerking. U heeft geen last meer van afbladderende verflagen of glansverlies. Enkel een sopje op zo’n tijd is nodig als onderhoud. De kunststof gevelbekleding van Keralit is niet van echt hout te onderscheiden en kan zowel gebruikt worden bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. De kunststof gevelbekleding van Keralit is onderhoudsarm, UV-bestendig, kleurvast en in diverse RAL kleuren leverbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Keralit gevelbekleding? Laat u zich dan direct en vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Neem vrijblijvend contact op en kies voor een oplossing op maat.

Keralit gevelbekleding via Green-Line B.V. in Nijverdal

Gevelbekleding van Keralit beschermt en verfraait dus uw woning of kantoorpand. Wij leveren een ruim assortiment gevelbekleding van hoge kwaliteit. Voor de bekleding van uw gevel heeft u dus een ruime keuze uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor potdeksel gevelbekleding en kunststof gevelbekleding met Keralit.
Potdeksel gevelbekleding is geschikt als u fan bent van een klassieke en eigentijdse uitstraling. Bij het potdekselen lijkt het alsof het bovenliggende paneel over het onderliggende paneel wordt geplaatst. Dit zorgt voor een optimale afwatering en een mooie en strakke uitstraling.
Kunststof gevelbekleding met een brede sponning met een werkende maat van 143 mm kan nagenoeg overal worden toegepast. Smalle sponning met een werkende maat 190 mm wordt voornamelijk gebruikt bij moderne toepassingen en grote oppervlakten.
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van Keralit gevelbekleding? Onze mensen komen bij u thuis om de persoonlijke situatie te bekijken. Zo komen wij altijd met een passende oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op.

Waarom u kiest voor Green-Line B.V.

Green-Line B.V. in Nijverdal is uw betrouwbare partner voor Keralit gevelbekleding. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Uitsluitend gebruik A-merken.
  • Jarenlange garantie.
  • Ruim 25 jaar ervaring.
  • Werkzaam in de hele regio.

 

Uw specialist in Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Voor gevelbekleding van dit merk bent u bij Green-Line B.V. dus aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in gevelbekleding, nieuw- en verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Onze mensen pakken ieder bouwproject vakkundig op. U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Én van de Twentse nuchterheid. Wij doen wat we beloven. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?