Dakkapel

Wilt u graag een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Dan bent u bij Green-Line B.V. in Nijverdal aan het juiste adres. Wij voorzien u namelijk graag van een goed advies en dakkappelen van de hoogste kwaliteit. Altijd passend bij uw wensen. Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Met een dakkapel creëert u meer leefruimte en zorgt u voor meer lichtinval. Onze mensen komen bij u thuis om de persoonlijke situatie te bekijken. Zo komen wij altijd met een passende oplossing voor uw situatie. Alle onderdelen worden vervolgens overzichtelijk vermeld in de offerte, zodat u direct inzichtelijk heeft wat de mogelijke kosten zijn. Wij produceren alle dakkapellen in eigen beheer. Zo bent u verzekerd van een perfect passend dakkapel van de hoogste kwaliteit. Omdat wij de dakkapellen op maat produceren en monteren, zijn er legio mogelijkheden. Wij zijn niet gebonden aan standaardmaten en meten uw dakkapel vakkundig in. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van dakkappelen? Neem dan direct contact op met onze specialisten.

Dakkapellen op maat via Green-Line B.V. in Nijverdal

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning? Dan is een dakkapel een ideale oplossing.
Green-Line B.V. is specialist op het gebied van kunststof dakkappellen. Wij maken al onze dakkapellen op maat en kunnen u zo altijd voorzien van een passende dakkapel voor uw woning. Daarnaast plaatsen wij uw dakkapel in eigen beheer en zorgen wij ervoor dat uw dakkapel binnen één (werk)dag geplaatst wordt. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij werken met betrokken monteurs met jarenlange ervaring.
Bij een dakkapel met een plat dakvlak dekken wij af met EPDM dakrubber, dit zorgt voor een tweemaal langere levensduur ten opzichte van het traditionele dakleer (bitumen). Voor de buitenzijde hebben wij de keuze uit kunstofgevel- en boeibekleding Keralit of gelijkwaardig of Trespa panelen. Desgewenst geïntegreerde zonwering mogelijk in de boeien en/of overstekken.
Heeft u vragen of wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom in Nijverdal. Wilt u graag een persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. Onze medewerkers staan u altijd graag te woord.

Waarom u kiest voor Green-Line B.V.

Green-Line B.V. in Nijverdal is uw betrouwbare partner voor uw dakkapellen. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aandacht staat centraal.
  • Uitsluitend gebruik A-merken.
  • Jarenlange garantie.
  • Ruim 25 jaar ervaring.
  • Werkzaam in de hele regio.

 

Uw dakkapellen regelt u via de specialist

Op zoek naar een dakkapel voor uw woning? Dan bent u bij Green-Line B.V. aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in kunststof kozijnen, nieuw- en verbouw en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Onze mensen pakken ieder bouwproject vakkundig op. U bent bij ons altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Én van de Twentse nuchterheid. Wij doen wat we beloven. Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw dakkapel contact met ons op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?